Fruitzuurpeeling

Fris de huid eens op!
Fruitzuurbehandelingen met JANSSEN COSMETICS

De professionele behandeling voor zichtbare huidvernieuwing.

Fruitzuurbehandelingen zijn speciale huidbehandelingen op basis van fruitzuren. Met deze intensieve behandelingen kunnen onregelmatigheden van het huidoppervlak worden verwijderd. De overtollige dode huidcellen kunnen grondig worden verwijdert op basis van fruitzuren.
Hierdoor ziet de huid er gelijk stralender en frisser uit en is deze optimaal voorbereid voor de opname van actieve stoffen uit verdere verzorgende producten. Dit zonder afschilfering of langdurige roodheid.
Ook worden pigmentatiestoornissen, onzuiverheden, rimpeltjes en een vermoeide doffe uitstraling minder zichtbaar.

De beste resultaten worden bereikt als de behandeling wordt toegepast in kuurverband. Een kuur van gedurende 4 weken met 1 tot 2 behandeling per week levert verbluffende resultaten.
De concentratie van de fruitzuren neemt per week toe om de huid langzaam te laten wennen.
Alvorens de behandeling wordt er gestart met een vrijblijvend intakegesprek.

Of als extra tijdens uw behandeling tadalafil dosierung.
Het is ook mogelijk om een fruitzuurpeeling als extra bij uw gezichtsbehandeling te boeken. Als extra oppepper voor uw huid. Na de fruitzuurpeeling neemt uw huid de werkstoffen die tijdens uw behandeling worden gebruikt beter op. U betaald dan 20 euro extra voor de fruitzuurbehandeling.

buy femara uk. hydrochlorathiazide on line pharmacy . Nu! Een kuur van 4 behandelingen 175,- inclusief SPF 30 inbegrepen t.w.v. €22,50
Losse fruitzuurbehandeling 45 euro
Extra bij uw gezichtsbehandeling 20 euro